Snap Franchising

Background
Without the option to renew the lease on their current premises, Snap Franchising chose to relocate their head office from East Perth to a new building in Burswood. Leaving behind a space which boasted spectacular views overlooking the Claisebrook Inlet. The challenge presented to Evoke was to create a new fitout that was internally visually stimulating and functionally superior to that of the old space and through design create an energetic and dynamic vibe for the staff.

Approach
Starting from the reception and moving through the boardroom, staff amenities and training room a constant backdrop of cool white, soft curved edges and blocks of saturated colour set the tone for the space.
Looking for a designer edge rather that the tired and over used Feature Colour Walls approach EVOKE sort to instill vibrancy and impact whilst still maintaining a link to Snap's corporate brand. Brand inspired colours are woven into the details of the cabinetwork in the form of canopy bulkheads and cladding details. The cool white surroundings enhance the large scale printed graphics that adorn the walls throughout. The graphics were custom designed by the design team at Snap Burswood.
In the back of house working environment, making the best use of the access to natural light was vital. The decision was made to locate the offices internally thus enabling the workstations to be located centrally allowing the natural...
Read More